Morgen

Morgen

Tussen 2000 en 2008 maken Edwin van Mook en Antal Adriaanse deel uit van de band In ’t Wild. Na het einde van deze band en een korte adempauze besluiten de twee in 2009 om samen een album op te nemen. Ze doen dat onder de naam De Testpiloten.

De 14 liedjes op “Morgen” vertellen over keuzes, vervulde en onvervulde wensen, afscheid, vallen en opstaan, en -ongeacht de keuzes- plezier, geluk en verdriet. Er komt altijd weer een nieuwe dag: “Morgen zal het anders zijn”. De liedjes en het verhaal staan voorop; bij de invulling is de bandgedachte losgelaten. De liedjes hebben de arrangementen gekregen waar ze om vragen.

Muzikaal zetten De Testpiloten de weg voort die Edwin en Antal met In ’t Wild bewandelden. Een weg die leidt langs Britpop, Americana, Soul, Beatles, Beach Boys, Eels, Sparklehorse, Elbow. Popmuziek met een lichte retro-sound.

Het album is in de eigen studio opgenomen, in eigen tempo, zonder druk van klok of budget. Naast Edwin (zang en toetsen) en Antal (gitaar, bass, programming en backing vocals) zijn Lucia Mulder (backing vocals), Ton van Hooft (drums) en Edgar Francken (sax) op het album te horen.

Morgen verscheen in augustus 2011 op het Tal’s Muziek Fabriek label.

koop:
iTunes
Amazon

luister:
Spotify
Apple Music

En ook te vinden op o.a. Instagram/Facebook, Google Play, Pandora, Deezer, Tidal, Napster, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Anghami, KKBox, en MediaNet